Kwikfeet Voetverzorging
Uw voeten schreeuwen om aandacht. Hoort u dat?
U bent bezoeker:
Roselanzalf


Voor verzorging van de bijzonder droge huid
Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid. De zalf kan over het gehele lichaam gebruikt worden.

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met hulp van je eigen lichaamsvocht. Heeft u een droge, ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Werking: De roselan zalf is op basis van zuivere Lanolin dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe huid goed verzorgt en schilfers loslaten.

Dit mag dus wel op diabetische patiënten gebruikt worden!

Verpakking: Tube 60 ml.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van: ● Droge lippen ● Lipblaasjes ● Rode, gevoelige huid ● Kloofjes en eeltplekken.

Toepassing: 1. Breng 2 maal daags de roselan zalf aan op de huid

Toepassing bij een droge gevoelige huid of bij kloofjes: 1. Breng Roselan zalf aan in de ochtend 2. Breng Dermoleen crème aan in de avond 3. Was de huid eventueel met de Bodygel