Kwikfeet Voetverzorging
Uw voeten schreeuwen om aandacht. Hoort u dat?
U bent bezoeker:
Dermazink


Dermazink voor de cosmetische verzorging van wratten

De dermazink crème bevat vele werkende stoffen en dringt diep door tot in de onderste huidlaag (membraam). Hierdoor kan de crème goed in de wrat dringen en daar zijn werking doen! De honingkristallen en zinkoxiden werken huidherstellend waardoor de huid onder en naast de wrat niet aangetast wordt!

Dermazink crème is mede een gezicht- en gelaatverzorgingscrème voor jeugdpuistjes. De dermazink crème bevat vele werkende stoffen en dringt diep door tot in de onderste huidlaag (membraam). De huid wordt hierdoor gereinigd en ontvet op milde wijze, zodat je een mooie en gladde huid krijgt. Mede wordt de Dermazink crème vaak gebruikt bij een openstaande huid doordat de honingkristallen en zinkoxiden huidherstellend werken.

Werking: De Ceramicrokristallen zijn zuivere petrolatum kristallen en hebben een hoger gewicht dan bijvoorbeeld paraffine wax. Dit zorgt ervoor dat de mix van de crème een goede consistentie(dikte) heeft. De Isopropyl Myristate werkt als een diepgaande reiniger voor de huid en heeft een erg goede werking bij de cosmetische verzorging van jeugdpuistjes. Daarnaast is er nog Zink oxide in verwerkt. Dit is een natuurlijk mineraal dat veel wordt gebruikt wordt bij de cosmetische verzorging van kleurpigmentatie problemen en werkt mede als natuurlijke zonnefilter.

Verpakking: Pot 30 ml.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
Jeugdpuistjes ● Wratten ● Openstaande huid ● Lipblaasjes

Toepassing:
1. Bij wratten: Breng een dikke laag crème 2 maal daags aan en plak dit af. Wanneer u met duketape werkt kan het om de anderhalve dag
2. Bij jeugdpuistjes: 2 maal daags op de puistjes aanbrengen. Wanneer er verbetering is kunt u overstappen op de DermaSecret Night zodat het over het gehele gezicht gebruikt kan worden